Blog

Zaustavi nas život sam

Zaustavi nas život sam!

Nikad bez razloga. Dešava nam se ponekad da trenutke doživljamo kao usporen film, kao kad treba da premotamo da ponovo pogledamo neki detalj.

Detalji su suština, to su oni zarezi i navodnici u našem pismu života.

Dok posmatramo mapu svoje duše, u natalnoj karti, koja nam je data na rođenju često previdimo detalje,između redova obično propustimo,a tamo piše sve,baš sve.

Dragoceno je znati pročitati i delovati, ali saznanje može biti bolno, uvredljivo, neprihvatljivo, pa mi nastavimo po starom da negujemo nešto što bismo trebali da otpustimo, da mu damo ime i oblik, da ga obojimo, da se potpišemo i spakujemo ga u paketić  iskustva naše neminovnosti .

Emocije su te koje nas koče, a ne osećanja. Zato se vracamo na poznato mesto zločina rasirenih ruku da budemo jos koji put ranjeni. Tako može potrajati  veći deo života ili čak citav život.

Često linija manjeg otpora ima puno opravdanja: bračne veze, bliski rodbinski odnosi, usađeni podsvesni dugovi prema nekome ili načemu ,nasleđeni  nerazvezani  strahovi, obrasci “kako nešto teba da”….spisak može biti predugačak. Osećaj kad nešto nije u redu fiziologija našeg tela detaljno beleži i pamti.

Srećnici mogu dugo da pretaču ovo stanje jer nauče da ga metabolišu kroz neki vid pražnjenja tela od negativnosti (sport, rad, joga, meditacija.. i tako u krug), ali  pogrešna uverenja ostaju, postaju tempirana bomba u našem telu za sve bolesti  i prenose se dalje sa nas na naše potomke..i još dalje. Zato je važno  iskoreniti  i prevazići svoje loše navike, odrediti pravilan put isceljenja, pokrenuti akciju , a onda ćemo se odjednom naći  usred  onoga sto se zove svrha i lakoća našeg života.

Bićemo rasterećeni  a najvažnije zdravi.

Postoje brojne tehnike u okviru energetske psihologije kojima možemo trajno promeniti svoja uverenja na dubljem nivou, osloboditi  se trajno strahova, panike, dovesti svoje telo i sebe u sklad, izbalansirati negativne energetske  vrtloge  i  konačno upoznati se sa svojim pravim životom

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

%d bloggers like this: