O Astrologiji

ASTROLOGIJA

 

Svi vole astrologiju, potajno, ali je se i plaše istovremeno, jer ne znaju da je trenutak našeg rođenja zapravo energetski matriks zvezdanog neba zapisan u natalnoj karti a istovremeno kroz energetske izvore (čakre) kodiran u našem fizičkom telu.

Kažu da ne žele da znaju šta će biti…..a zapravo znaju već sada sve unapred, ali uspavani opijatom zamračene realnosti i nerealnih navika mnogi znaju da stalno sanjamo budni i napipavamo kao zamagljenim vidom već poznatu svakodnevnicu, čiji spektar boja mi biramo, kao i budućnost.

Mi smo kreatori, a natalna karta je naš poslednji zapis one realnosti u kojoj smo ostali ”zaglavljeni” i gde smo se poslednji put potpisali mastilom svoje duše onog trenutka kad smo odlučili da napustimo svoj prethodni zadatak, a onda je privremeno uspavali i stavili na „čekanje“. Malo nas veruje u to privremeno stanje! Tu se zaokružuje svo nase znanje o sopstvenom prethodnom napretku.

Tu rezimiramo egzaltaciju svojih uspona i padova, koliko smo emotivnih zapisa uspeli da razrešimo, koliko smo uspeli da prevazidjemo sopstvenu zavisnost uzajamnih odnosa, koliko samo posvecenosti i ljubavi, voljenja i požrtvovanosti, davanja i očekivanja pa suza zbog razočarenja prolili i rekli „nikad vise“ i tu se zablokirali za naredni zadatak.

Emocije, te ne razrešene tuge i suze, vraćaju nas na novi zadatak, a kad smo spremni jedan novi „KLIK“ na ono čekanje vraća nas na pokretnu traku novog života da nastavimo po starom ili mozda probuđeni i osvešćeni iznenadimo sebe i promenimo se! Možda…..


%d bloggers like this: