FLORITERAPIJA U ISCELJIVANJU NATALNE KARTE

U  životu obično imamo obrasce ponašanja koji se ponavljaju. Na primer: 

Koliko puta ste privukli istu vrstu partnera i iskusili isti niz problema u vezi?

 Neko ima ponavljajuće strahove od vezivanja ili se plaši da se ostvari kao roditelj, a to ipak, nekako podsvesno želi. Možda vam se čini da zaslužujete bolji život ili više da vam se vrati u odnosu na to koliko ulažete svoj trud u neki posao?……Postoji  još mnogo, mnogo ponavljajućih obrazaca koji vam remete skladan život!

Obično se  pravdamo rečima : „Takva je moja sudbina i tu stavljamo tačku. Ali nije tako!!!

Možemo revitalizovati svoju natalnu kartu i „okrenuti“ sve u svoju korist. 

To i jeste naš zadatak da ne živimo ovaj život „ne radeći ništa da ga promenimo“, već je naš zadatak da ga menjamo i budemo u skladu na svim poljima,zdravi i srećni.

 Negativne aspekte iz natalne karte (izazovne) koristićemo upravo kao pogonsko gorivo za lični rast i napredovanje baš u onoj sferi života koja nam je problematična i ponavljajuća. Kada se nešto manifestuje u našem životu kao „lupanje glavom o zid“ to upravo znači da je naš energetski zapis u natalnoj karti postavljen tako da na njemu treba da radimo.

Moje putovanje na planu astrološke revitalizacije krenulo je sa razumevanjem moje natalne karte, a zatim rešavanje izazovnih aspekata zaranjanjem u moju psihu i podsvesne obrasce ponavljanja.

 Znanje kako da radim sa izazovnim natalnim aspektima omogućilo mi je da izlečim delove sebe i svog života od ponavljajućih i nelagodnih nasleđenih podsvesnih programa.

Dešava se da ne verujemo u sistem sopstvene vrednosti (Venera) ili  nismo sigurni u  sebe i preosetljivi smo (Sunce ili Mesec), ili imamo prenaglašene strahove naročito od napuštanja ili odbijanja (Saturn)…..

Znamo da su sve planete preslikane u našem telu i da vibriraju upravo onako kakva nam je postavka u natalnoj karti. Takođe, mi smo deo Univerzalne energije i balansirajući svoj unutrašnji nesklad, mi se usklađujemo sa celokupnim okruženjem. Kada radimo na sebi sa namerom da  promenimo ponavljajući izazovni obrazac mi korišćenjem floriterapije menjamo vibraciju određene planete, promenom njene rezonancije.

Kako deluju cvetne esencije? Naše telo ima određenu vibraciju. Vibratorne esencije mogu da pomognu u sređivanju disfunkcionalnih energetskih matrica između određenih energetskih centara koji su teško postavljeni u horoskopu kao izazovni aspekti i tako dovedu dve disbalansirane planete u balans. 

Zakon rezonancije kaže da kada se dva energetska polja koja vibriraju na različitim frekvencijama spoje, njihova rezonancija mora da se sretne. Jedno od njih će se ili popeti na višu vibraciju ili spustiti na nižu, najverovatnije je da će se sresti negde između. Kada se prave cvetne esencije, koristi se cvet jer je to najviša manifestacija biljke. 

Uzimanjem kapi oralno ili spoljnom upotrebom na pulsne tačke, meridijane ili čakre, uvodimo rezonancu cveta u svoje energetsko polje. Ovde zadržava svoju vibracionu rezonancu i podiže rezonancu vaše aure, uklanjajući negativnost. Balansiranjem suptilnih tela, vaše fizičko telo nastavlja da sledi novonastalu vibraciju.

Balansiranjem natalne karte mi ne balansiramo samo izazovne aspekte, već osveženu vibraciju počinjemo da prepoznajemo i u svom telu, koje postaje zdravije i vitalnije, otvaraju nam se nove mogućnosti, intuicija postaje jasnija, odnosi se isceljuju i svoj život dovodimo u mir i sklad.

%d bloggers like this: