Meridijani u telu

U našem telu postoji 12 glavnih meridijana koji su deo jedne celine koja je vidljiva i u natalnom horoskopu.

Mi taj horoskop nosimo preko svog tela, a svaki od dvanaest meridijana na telu, u stvari, predstavlja ulaz u određenu kuću horoskopa.  Zahvaljujući tome možemo da veoma brzo dijagnostifikujemo koji energetski kanal je blokiran, a samim tim i koja oblast našeg života. Emotivno zdravlje je osnova svakog samopouzdanja, a samopouzdanje je odskočna daska za postizanje bilo čega u životu.

Mogućnost da se rešimo loših navika i da u svoj život uvedemo zdrave i celovite navike nam omogućava da ostvarimo svoje potencijale. Neravnoteža u telesnom energetskom sistemu ima duboki efekat na psihologiju ličnosti. Nije stvar u onome što mi se dešava, već kako ja na to reagujem.

Umesto da uđete u panično ili depresivno stanje, prihvatite svoje probleme kao šansu da još bolje upoznate sebe i svet oko sebe. Sve što dolazi u naš život je tu da nas nečemu nauči. Teškim momentima se može pristupati sa puno razumevanja, jer sve što se dešava je vredna lekcija.

U problemima se krije šansa za naš duhovni razvoj. Kada iz nekog budućeg trenutka pogledamo na sadašnji, shvatićemo kako je u stvari dobro što se to desilo, da nas je naučilo nečemu i dalo nam priliku da još više napredujemo kao ljudska bića. Oslobadjanjem energije kroz meridijane mozemo transformisati i kanalisati energiju, a tako i promeniti štetne navike i sagledati svoj zivot iz potpuno novog boljeg ugla…

One Comment

 • Tatjana

  Postovana Irina,

  ja sam bila na jednoj od vasih radionica…

  Mene zanima i astrologija(natal) i energetska psihologija…
  Mozete li mi malo pojasniti i reci mi cenu naravno’?,

  Велики поздрав,
  Танја

%d bloggers like this: