Čakre

Balansiranje čakri

Trenutak našeg rođenja zabeležen je na nebu rasporedom Zvezda i Planeta koje predstavljaju energetsku matricu ispisanu preko natalne karte. To magnetno kodiranje koje se odigrava na rođenju ostvaruje svoj uticaj tokom našeg života preko energetskih centara – ČAKRI.

Sedam glavnih čakri  u telu povezane su sa sedam planeta.Od njihovog kvaliteta i izbalansiranosti zavisi i naš kvalitet života. Zato natalni horoskop jasno govori o eventualnom energetskom problemu u našem telu,koji bi mogao da se odrazi na nivou fiziologije,ali  i na emotivnom i mentalnom planu.

Da bi smo razvili finiji nivo svesti unutar sebe potrebno je da radimo na svakoj čakri.Stvaranjem balansa i fluentnog energetskog toka mi se oslobađamo svih uslovljenosti u zivotu gde otvaramo potpuno nove mogucnosti za sebe i menjamo svoj život jer menjamo ugao gledanja.

Zašto je još važno dovesti svoje telo u Balans?

Telo je najinteligentniji deo Uma. Od stanja naše svesti u izazovnim životnim trenucima zavisiće i pristup svakoj situaciji u kojoj se budemo našli.

Kada nam nastupaju prelomni životni periodi koji se astrološki mogu predočiti tranzitima malefika ili sekundarnim progresijama, gde nam predstoji vreme neke krize, samo od naše životne energije će zavisiti da li ćemo biti u stanju da te teške energije pretvorimo u pogonsko gorivo da lako savladamo prepreke,budemo protocni, izbalansiramo sve negativnosti  i ostanemo zdravi!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

%d bloggers like this: